Uw expert op het gebied van badkamer

Woont u in de regio IJmuiden en bent u op zoek naar een expert op het gebied van badkamer plaatsen? Of het nu gaat om het aanleggen, verbouwen of vervangen van uw badkamer, onze vakmannen kunnen u helpen en geven u graag advies. We komen bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Wij zijn snel en vakkundig; we zorgen er in IJmuiden voor dat onderdelen spoedig geleverd worden en dat uw badkamer er direct weer als nieuw uitziet!

Problemen met uw sanitair?

Ook bij problemen met uw sanitair, zoals lekkages of verstoppingen, staan onze vakmannen voor u klaar om dit op te lossen. Moet er een onderdeel vervangen worden? Wij zorgen dat dit vlug gebeurt! Alles uiteraard in overleg met u, zodat de uitvoering altijd is zoals u het wilt en u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

U kunt ook zelf badkameronderdelen kopen en deze door ons laten installeren. Kortom: alles is mogelijk bij een loodgieter van Nederlandse Verwarmings Service in IJmuiden. Wilt u uw badkamer verbouwen, maar heeft u geen idee wat er mogelijk is? Neem vandaag nog contact op met onze loodgieter in IJmuiden en hij komt spoedig bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden.